2014-07-18 09:09:57• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Kedvező napot ígérnek a csillagok

Napi horoszkóp július 18-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Sziporkázó a humora, elemében van, de vigyázzon, mert nem mindenki veszi tréfának, amit mond. Főképp családtagjait ne állítsa pellengérre, legalábbis ne mások előtt. Éles eszét, lendületességét inkább a munkában kamatoztassa.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ellentmondásokkal teli nap ez. A szerelem és a barátság most ellentétbe kerülnek: egyik a másik rovására érvényesül. Mielőtt harcba indulna, gondolja meg: bármilyen kemény pofozkodó is ön, a pofonok a tenyerét is sajdítják.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Szép dolog a becsvágy, de nem áldozhat fel érte mindent. A siker úgyis csak akkor lehet tartós, ha az otthonában is minden rendben van. Csak dús földbe gyökerező fa hozhat bőséges virágot, gyümölcsöt.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A szerencsecsillag helyzete kedvező lehetőségeket teremt az anyagi javak szerzésére. Pénzügyei rendbetételére is felhasználhatja e tranzitot, de akkor számítóbbnak kell lennie! Egy kis gyomorerősítő, és menni fog ez is!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Kitűnő a csillagállás az anyagiak gyarapítására, ám a szerelem, a gyermekek, az unokák sok pénzt emészthetnek fel. Nem baj, ha elhalmozza őket, de költse pénzét értelmes dolgokra, hogy ne veszteségként élje meg.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A kapcsolatteremtés az ön életfeladata: összehozni embereket, társaságokat szervezni, ellenfeleket kibékíteni, hűlő kapcsolatokat újra gyümölcsözővé tenni. Ez a dolga, sorsa, s ez nem is kevés! A mai napra is bőven kijut.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Kedvező napot ígérnek a csillagok az Ön számára. Az anyagi világ most teljes pompájában látszik, a természet gazdagságát hirdeti. A maga javára fordítani az ebben rejlő lehetőségeket: ez az ön igazi erőssége! Kertészkedjen!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Hátrányból most előnyt kovácsolhat, ha pénzügyi helyzetét szeretné javítani. Váratlan fordulat közeleg, talán lakásváltozást. De ha a környezete nem is változna, lelkében akkor is új utakra tér. Érlelő magány következik.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Új helyzet elé állítja az élet, ámde bármily csábítónak tűnjön is, fontolja meg alaposan, mielőtt belemegy valami megváltoztathatatlanba. Bármi is az, esetleg kiderülhet, hogy a szép külcsín roncsolt, düledező belsőt takar.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Mindene fáj, ropog, zörög, nyavalyás: talán orvoshoz kellene mennie! A kisebb bajok is súlyossá válhatnak, ha nem kezelteti időben. Meglehet, hogy csak egy kis életmódváltásra lenne szükség. Cserélje autóját kerékpárra!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Tartson mértéket: a nyájasság nem ugyanaz, mint a nyálasság. Ha kedvessége hízelgésbe, talpnyalásba csap át, akkor épp az ellenkezőjét éri el annak, amit szeretne. De az oktalan kötekedés is fölösleges. Ne keresse az ellenfeleket!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Fontos tárgyalásokat folytathat ma; szerződéskötésre, üzleti megegyezésekre kedvező e nap. A családja azonban elégedetlen önnel. A munkája és az emberi kapcsolatai között kellene most megtalálni az egyensúlyt, hogy jól érezze magát.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: